Miercuri, 14 iunie, faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţul Alba

Adăugat la Știri

Miercuri, 14.06.2017, începând cu ora 09.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba va organiza pe Stadionul Cetate nr. 2 din Municipiul Alba Iulia, faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţul Alba.

Concurenţii vor avea de susţinut 3 probe practice: pista de îndemânare şi viteză; ştafeta 4 X 100 m şi dispozitivul de intervenţie. Aceste concursuri au ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă.

Citește și ISU Alba: Recomandări în caz de inundații

La concurs, vor participa șapte echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţiile: Abrud, Teiuş, Cugir, Stremţ, Cîmpeni, Şpring și Sebeș.

Eforturile depuse de concurenţi vor fi răsplătite cu premii ce vor consta în cupe şi diplome.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii