Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos au debutat cu dreptul în Liga a 3-a, Performanța Ighiu a scos doar un egal

Adăugat la Știri

La finalul săptămânii trecute, toate cele 3 formații reprezentante ale județului Alba în fotbalul profesionist au debutat într-un nou sezon al Ligii a 3-a.

minge-de-fotbalMetalurgistul Cugir a deschis balul vineri, când a jucat în deplsare la Mama Mia Becicherecu Mic. Echipa lui Marius Opric s-a impus cu 5-2, prin reușitele lui Chelaru, Ionuț Radu – fiecare cu câte o dublă și Necșulescu. Colega Metalurgistului din Seria a 5-a, Performanța Ighiu a scăpat 3 puncte mari printre degete în disputa de sâmbătă cu Pandurii Târgu Jiu 2. Echipa lui Adorian Himcinschi a remizat 1-1, după ce a deschis scorul în prima repriză prin Bălaș, însă s-a văzut egalată la finalul meciului.

Industria Galda de Jos a reușit o victorie frumoasă în deplasare la AFC odorheiu Seciuiesc, scor 2-1. Golurile echipei antrenate de Paul Ciucă au fost trecute în dreptul jucătorilor Câmpean și Cernea.

În următoarea rundă, Metalurgistul Cugir va evolua acasă cu Măgura Cinsădie, Performanța Ighiu în deplasare la FC Hunedoara și Industria Galda de Jos pe teren propriu contra celor de la Recea.
Tudor STAN

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.