Marea Unire a Muzicienilor, în Cetatea Alba Carolina, din 22 până în 24 iunie, la SĂRBĂTOAREA MUZICII

Adăugat la Muzică, Știri

Alba Iulia e pregătită pentru invazia de nume colosale, din tot ce-a dat România mai bun. În 2018, la Alba Iulia, va avea loc Marea Unire a muzicienilor români. SARBATOAREA MUZICII va avea loc la Alba Iulia, din 22 până în 24 iunie, în Cetatea Alba Carolina. 

Vineri, 22 iunie, câștigătorii Vocii României, urcă pe scenă să-ți arate de ce au câștigat și de ce i-ai apreciat. În 2018, la Alba Iulia, va avea loc Marea Unire a muzicienilor români. Iar printre cei care au făcut istorie în muzică, punând România pe harta muzicii este Vladimir Cosma.Cel mai prolific dirijor si compozitor roman actual, Vladimir Cosma împreună cu orchestra și corul Filarmonicii de Stat Transilvania Cluj Napoca, 170 de muzicieni, îi așteaptă sâmbătă, 23 iunie, de la 20:30, într-un regal musical excepțional.

Vladimir Cosma e unic. Și, mai mult și mai important decât orice, Vladimir Cosma E LA ALBA IULIA, pentru Sărbătoarea Muzicii în Anul Centenarului. Faptul în sine poate fi considerat, fără niciun fel de exagerare, un eveniment. Noi îl considerăm un privilegiu. Nu în fiecare an avem șansa să îl vedem “la lucru” pe cel mai prolific dirijor și compozitor român în viață. Muzică de film, sute de coloane sonore compuse, mii de concerte, zeci de premii și discuri de aur sau platină… cifrele îl definesc însă prea puțin pe Vladimir Cosma. Pentru că el nu doar compune muzică, el respiră muzică. El este muzica!

Duminica, de la 9 seara este MAMA MIA, un musical ce a cucerit Broadway-ul și toată planeta, montat iî România și cantat în română de cele mai bune voci românești.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii