Mamut Bike Race 2016, pe 10 septembrie, la Alba Iulia : Mâine, tură de recunoaștere a traseului

Adăugat la Știri

mamut bikeSâmbătă, 3 septembrie, iubitorii de ciclism sunt invitați la o tură de pedalat pe traseele competiției Mamut Bike Race 2016. În tura de recunoaștere a traseelor care se va desfășura sâmbătă, se va pleca de la baza de agrement din zona Mamut.

Organizatorii, reprezentanții Asociației Bicheru Cycling Alba Iulia, au transmis că traseele nu vor fi parcurse în regim de concurs, iar calendarul poate fi modificat în funcție de starea vremii. Participanții trebuie să dețină o bicicletă MTB în stare bună de funcționare, cască de protecție, cameră de rezervă, petece autoadezive sau trusă lipit petece. Copiii sub 14 ani pot participa doar însoțiți de către un către un părinte.

A doua ediție a concursului de ciclism Mamut Bike Race 2-16, va avea loc la finele săptămânii viitoare, sâmbătă, 10 septembrie. Concursul din acest an, organizat de Bicheru Cycling în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia, se va desfășura pe 2 trasee: un traseu SCURT (accesibil sportivilor începători), cu o lungime de aproximativ 30km si un traseu LUNG (accesibil sportivilor avansați), cu o lungime de aproximativ 50km. Mamut Bike Race este un concurs de mountain-bike cross-country, destinat în principal sportivilor amatori, începători sau avansați, suficient de bine pregătiți în abordarea traseelor montane.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii