Mai mulți șoferi, depistați băuți la volan, pe șoselele din Alba, în week-end

Adăugat la Știri

Mai mulți șoferi au fost depistați băuți la volan, pe șoselele din Alba, în week-end.

La data de 09.07.2017, în jurul orelor 03.33, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeș, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism  pe Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, județul Alba, fiind sub influenta băuturilor alcoolice. Întrucât conducătorul auto emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  care a  indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aer expirat. N.O. a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de N.O., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenta băuturilor alcoolice.

La data de 08.07.2017, în jurul orelor 18.48, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Naţional 1, în localitatea Decea, județul Alba, fiind sub influenta băuturilor alcoolice. Întrucât conducătorul auto emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  care a  indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aer expirat. H.L. a fost condus la Spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de H.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenta băuturilor alcoolice.

La data de 08.07.2017, în jurul orelor 21.35, poliţiştii din cadrul Poliției Oraşului Abrud l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din localitatea Ştefăneşti, judeţul Argeş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Avram Iancu din oraşul Abrud, județul Alba, fiind sub influenta băuturilor alcoolice. Întrucât conducătorul auto emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  care a  indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aer expirat. C.V. a fost condus la Spitalul din Abrud unde i-a fost recoltata o mostră biologică de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de C.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenta băuturilor alcoolice.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii