Mai multe servicii ale Primăriei Sebeş nu pot funcţiona datorită întreruperii furnizării energiei electrice: Azi nu se fac buletine, nu se pot plăti taxe şi impozite, nu se poate accesa baza de date

Adăugat la Știri

sebesMai multe servicii ale Primăriei Municipiului Sebeş nu pot funcţiona datorită întreruperii furnizării energiei electrice. Azi nu se fac buletine, nu se pot plăti taxe şi impozite, nu se poate accesa baza de date.

Activitatea din sediul vechi al Primăriei Municipiului Sebeş, situat în Piaţa Primăriei, nr. 1, este afectată, în intervalul orar 8.00 – 12.00, de întreruperea furnizării energiei electrice. Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Alba efectuează lucrări de întreţinere şi de reparaţii, fiind afectate următoarele zone: str. Traian, str. Pieţii, Piaţa Dacia, str. M. Viteazul, str. L. Blaga, str. Bistrei, str. 9 Mai, din Sebeş.

Citește și O parte din activitatea Primăriei Sebeş a fost mutată într-un sediu provizoriu în Parcul Arini : Vechea clădire intră în renovare

Între orele 8.00 – 12.00,  nu se va putea efectua plata impozitelor, plata taxelor aferente adeverinţelor pentru urbanism, taxe nomenclator stradal şi taxe pentru carnete şi atestate de producător agricol. Astăzi nu se vor putea face cărţi de identitate.

Activitatea Compartimentului Relaţii Publice şi Comunicare nu este afectată, iar consilierii sunt la dispoziţia cetăţenilor pentru informaţii.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii