Lucrări de modernizare a străzii Ponor : Locuitorii sunt rugați să-și finalizeze branșamentele la utilități până la sfârșitul lunii

Adăugat la Știri

strazi alba iuliaAvând în vedere faptul că în a treia decadă a lunii septembrie vor începe lucrările de modernizare a străzii Ponor, deținătorii de imobile persoane fizice și juridice de pe această stradă sunt rugați să efectueze de urgență racordurile și branșamentele imobilelor la rețelele de utilități (apă, gaz, canal, electrice) până la sfârșitul lunii septembrie.

Menționăm că după modernizarea străzii nu va mai fi permisa efectuarea lucrărilor de branșare pentru o perioadă de 5 ani.

Vă informăm ca începând de astăzi, 08.09.2016, a început realizarea unor modificari la trecerile de pietoni situate în dreptul IPJ Alba și Casa de Pensii. Practic, respectând același model de înălțare de la Colegiul Economic și Electrica, acestea vor asigur un plus de vizibilitate și siguranța pietonilor, fiind presemnalizate soferilor pentru reducerea vitezei.

Și, nu în ultimul rând, în această perioadă se vor reface marcajele pentru trecerile de pietoni din dreptul instituțiilor de învățământ.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii