Lucian Cramba, fondatorul aplicației Fast Order, la Unirea FM : Proprietarii de restaurante din Alba Iulia vor folosi gratuit aplicația, ne vom extinde și pe litoral

Adăugat la Știri

Proiectul Fast Order din Alba Iulia a plecat și se întoarce acum la Alba Iulia, datorită programului Smart City, promovat de primăria Alba Iulia pentru proprietarii de restaurante din municipiul nostru, a declarat la Unirea FM Lucian Cramba, fondatorul aplicației Fast Order.

Lucian Cramba : ”Din Alba Iulia a plecat proiectul și acum se întoarce la Alba Iulia sub o formă gratuită pentru proprietarii de restaurante, care vor să testeze acest sistem. Va fi gratuită aplicația. Noi am plecat din Alba Iulia spre Cluj Napoca, ne-am extins la nivel național, după care am reușit să trecem barierele țării și am intrat pe piața internațională. Patronii interesați trebuie doar să ne contacteze. Am definitivat un protocol de colaborare cu municipalitatea din Alba Iulia. Va trebui să treacă de Consiliul Local Alba Iulia pentru a putea implementa acest sistem. Ei văd un beneficiu foarte mare pe are îl putem aduce noi, pe partea de Smart City, știm cu toții ce înseamnă 2018 pentru noi. Aplicația poate să treacă peste bariera lingvistică, știm că sunt așteptați mulți turiști români și străini ce vor veni la Alba Iulia. Ne dorim să promovăm acest parteneriat și să vedem cât mai multe locații interesate de acest proiect.”

Lucian Cramba a mai declarat la Unirea FM că aplicația va putea fi folosită și de turiștii care se vor afla în această vară pe litoralul romanesc, în  stațiunea Mamaia, de exemplu. Acum statisticile spun că peste 77 la sută din persoane folosesc telefoanele mobile într-un restaurant, a precizat Lucian Cramba. Aplicația Fast Order funcționează în peste 100 de restaurante din orașe mari din România, dar poate fi folosită și în  localuri din New York, în restaurante din Dubai sau Londra.

Aplicația FastOrder, creată de Lucian Cramba, este destinată restaurantelor, cu scopul de a eficientiza modul de servire în localuri. Clienții comandă direct din meniul digital, ospătarii nu se mai încurcă în comenzi, iar patronii localurilor câștigă mai mult timp, deci mai mulți clienți. Aplicația Fast Order, disponibilă pe iOS și Android, funcționează pe baza unui cod QR unic pentru fiecare masă, în localurile care aleg să folosească acest serviciu. Prin cod, aplicația detectează automat localul și masa la care se află un anumit client. Fast Order are două componente. Prima, cea pentru clienți, este gratuită și le permite utilizatorilor să acceseze meniul, să comande, să ceară nota și să o calculeze. A doua componentă, cea pentru baruri, cafenele și restaurante, funcționează pe baza unui abonament lunar, prin care ospătarii își pot aloca mesele, pot afla detalii despre clienți și pot răspunde mai rapid și mai eficient la comenzi. Pe lângă faptul că această aplicație îți permite să plasezi comanda sau să ceri nota de plată, tot de pe telefon poți face review-uri sau poți să comunici cu alți utilizatori. Aplicația include și meniul online, pe care proprietarul restaurantului îl poate actualiza în timp real și poate trimite notificări despre ofertele disponibile către client.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii