”LikeOne”, moldoveanca şi ardeleanca de sute de mii de like-uri, prezente la Alba Iulia, la Food Fest

Adăugat la Știri

likeoneFetele de la LikeOne se afla la Alba Iulia. Potrivit unei postari de pe facebook, acestea participa la evenimentul Alba Carolina Food Fest, eveniment ce a inceput joi si se va incheia duminica.

Cristina Lupu și Joséphine Ciel, sunt două fete ce fac haz de necaz printr-o serie de videoclipuri haioase în care nu-i greu să te regăsești. Proiectul lor, LikeOne, a luat naștere vara trecuta, reușind într-un timp scurt să adune o comunitate măricică de urmăritori.LikeOne este pagina unei combinaţii explozive dintre o moldoveancă şi o ardeleancă. Proiectul lor a pornit pe Facebook şi într-un an au adunat 365.000 de likeuri. Ruxandra și Cristina au renunțat la joburile lor și au început să filmeze videoclipuri amuzante

Ele s-au făcut cunoscute pe platforma online YouTube după ce au postat fel și fel de filmulețe cu ele două în timp ce imitau unele situații comice, plus ca au mai adăugat doua accente destul de diferite Joséphine Ciel (Ruxi) fiind cu accent de ardeleancă desăvârșită și Cristina Lupu (Creața sau Cristina) având un accent de moldoveancă, astfel când lumea a observat postările celor doua tinere le-au urmărit în continuu.

Videoclipurile lor zilnice sunt urmărite în medie de 700.000 de români, iar totul s-a dezvoltat în doar un an „În ziua de azi, online-ul are cel mai mare potențial de a crește un proiect din care să poți să trăiești”. Inteligente şi carismatice, LikeOne înţeleg societatea românească cu umor şi obiectivitate, motiv pentru care, cele mai vizualizate idei, chiar şi de peste două milioane click-uri, sunt inspirate din cotidian.

Suntem două fete absolut normale, sau cel puțin așa ne vedem noi. Ne asemănăm foarte mult, dar în același timp suntem și foarte diferite. În comun avem sensibilitatea și doza de nebunie, normal… nebunia cea frumoasa. Ruxi (Joséphine Ciel) e un geamăn rațional, iar eu un săgetător visător… Asta în cea mai mare parte a timpului pentru că mai facem și schimb de roluri; așa se face într-o relație , declara fetele.Inspirația ne vine stând de vorba. Suntem relaxate și nu facem asta ca pe o povară. Trebuie să o facem pur și simplu de amuzament, au declarat intr-un interviu

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii