LIGA a 4-a: Victorii pe linie și 32 de goluri marcate în runda a 9-a

Adăugat la Fotbal, Sport

Cea de-a 9-a etapă a Ligii a 4-a, a fost una încărcată cu goluri, și victorii pe linie. Au fost 5 succese pentru gazde și 3 victorii obținute de echipele vizitatoare.Nu mai puțin de 32 de goluri au fost marcate în această rundă, una atractivă și deschisă spectacolului.

Etapa a fost deschisă sâmbătă, cu jocul atractiv dintre Olimpia Aiud și Soda Ocna Mureș, câștigat de aiudeni, scor 1-0. Restul de 7 meciuri s-au disputat duminică.

Fortuna Lunca Mureșului a legat a 2-a victorie la rând, scor 3-1, pe teren propriu, cu Energia Săsciori. Sportul Petrești s-a impus în derby-ul etapei, contra formației Euro Șpring, scor 1-0.

Transalpina Șugag a ajuns la a 7-a victorie la rând, după 5-2, în deplasare la Arieșul Apuseni Baia de Arieș. Viitorul Sântimbru trece cu 3-0 de Cuprirom Abrud, meciul terminându-se în minutul 30, după ce oaspeții au venit doar cu 7 jucători, iar unul dintre ei s-a accidentat.

CIL Blaj își continuă parcursul bun, reușind să câștige cu 4-2, în deplasare, la Viitorul Spicul Daia Română. Rapid CFR Teiuș a legat a 2-a victorie, după ce a câștigat derby-ul zonal cu Voința Stremț, scor 2-1.

În ultimul meci al rundei, disputat în nocturnă, CS Zlatna a trecut categoric de Metalu Aiud, scor 6-1.

FC Transalpina Șugag este lider, cu 22 de puncte, urmată de CS Zlatna cu 20 de puncte și Soda Ocna Mureș cu 19 puncte. Arieșul Apuseni păstrează „lanterna roșie”, cu doar două puncte acumulate în acest sezon.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii