LIGA a 3-a | Victorii pentru Cugir, Galda și Ighiu, înfrângere suferită de Unirea

Adăugat la Fotbal, Sport

În cea de a 2-a etapă a Ligii a 3-a, toate cele 4 reprezentante ale județului au fost angrenate în competiție. Mai mult, Metalurgistul Cugir, Industria Galda și Performanța Ighiu au bifat victorii, toate pe teren propriu, în timp ce Unirea Alba Iulia a fost învinsă.

  • Metalurgistul Cugir – CS Iernut 2-1 (1-0). A marcat: Făgărășanu  (49, 70).

Victorie la limită pentru cugireni, care bifează al 2-lea succes consecutiv și au un debut de campionat cum nu se putea mai bine. În etapa următoare, Metalurgistul vine pe „Cetate”, în primul „Derby de Alba” al sezonului, contra Unirii Alba Iulia.

  • Industria Galda – Sănătatea Cluj 2-1 (1-1). Au marcat: Costea (40), Boancă (82) / Ceaca (21)

Galda nu se dezzminte, iar trupa lui Paul Ciucă are parte de un start de vis, bifând a 2-a victorie consecutivă, împotriva unui adversar incomod. Conduși pe teren propriu, „găldenii” au avut forța să revină și să câștige un meci important.

  • Performanța Ighiu – Gaz Metan Mediaș II 4-0 (2-0). Au marcat: Oara (38), Fetița (45 – penalty), Tineiu (76, 85)

Ighiu a debutaat în noul sezon al Ligii a 3-a, asta după ce a stat în prima etapă. Elevii lui Mihai Manea s-au descurcat de minune pe „Cetate”, marcând câte două goluri pe repriză, pornind cu dreptul noul sezon.

  • ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Alba Iulia 3-0 (2-0).

A 2-a prestație slabă pentru „alb-negri”, care nu și-au revenit după remiza cu Gaz Metan Mediaș II din priam etapă, și au pierdut la scor de neprezentare cu ACS Fotbal Comuna Recea, în deplasare.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii