Liceenii din Alba Iulia care doresc să schimbe în bine comunitatea, așteptați să se înscrie în echipa YouthBank, până în 9 octombrie

Adăugat la Știri

14589896_1237773952909684_6649582204532155016_oLiceenii din Alba Iulia pot aplica pentru a intra în echipă, până în 9 octombrie. Ca în fiecare început de an școlar, echipa YouthBank Alba Iulia primește în rândurile ei tineri entuziaști, dornici să schimbe în bine comunitatea și să se dezvolte ei înșiși.

Ești elev la unul din liceele din Alba Iulia? Completează și trimite PÂNĂ LA 9 OCTOMBRIE (inclusiv) formularul disponibil pe www.inscriere.fundatiacomunitaraalba.ro.

În echipa YouthBank îți vei dezvolta, alături de alți supereroi, abilități importante pentru VIITORUL TĂU: comunicare, negociere, fundraising, management de proiect și financiar. Vei întâlni actori importanți ai comunității – cetățeni activi, firme, instituții, iar împreună cu ei vei sprijini GENERAȚIA TA să realizeze proiecte importante pentru ea și comunitate.

Din 2010 și până în prezent, echipa YouthBank din cadrul Fundației Comunitare Alba a acordat 59 de granturi tinerei generații, în valoare totală de peste 122.000 lei. Mai mult însă decât investiția materială, contează investiția de încredere și know-how. Suntem în continuare pasionați de investiția în cei mai tineri membri ai comunității, pentru că ei sunt cei care pot produce o schimbare semnificativă în societate.

Fundația Comunitară Alba are ca principali parteneri locali, în cadrul programului YouthBank Alba 2016-2017, Municipiul Alba Iulia, Ancău Company și Casa de Cultură a Studenților, ca finanțatori Restaurant Medieval Pub13, Pensiunea Select, Porterom, Toskana Garten, Vair Auto Ro și Impact Design, iar ca parteneri logistici Tipo-Rex și Societatea de Transport Public Alba Iulia. Programul este coordonat la nivel de rețea de Fundația pentru Implicarea Tinerilor.

Despre ce înseamnă YouthBank a vorbit la Unirea FM directorul Fundației Comunitară Alba, Dorin Sava: ”În Alba și în țară, YouthBank înseamnă  în primul rând fapte. Dovezi reale ale susținerii tinerilor, ale încurajării lor, mai ales ale acordării de încredere. Dincolo de bani, înseamna în primul rând încredere. Din 2009 avem YouthBank în Alba, un program care local are doar câțiva ani, la nivel internațional are 26 de ani. În fiecare an ne dorim ca nivelul să fie tot mai crescut. Succesul se datorează tinerilor implicați în program.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii