Viceprimarul Gabriel Pleșa, la Unirea FM: Let’s Do It, România, la Alba Iulia, în 15 septembrie, în locul în care municipalitatea intenționează să construiască locuințe sociale

Adăugat la Știri

Zona Talcioc din Alba Iulia va suferi o transformare importantă. Acolo se vor construi locuințe sociale, un complex multifuncțioal.

Până atunci, municipalitatea pregătește zona, a declarat la Unirea FM viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Pe străzile din zonă, unde se adună adeseori rampe neconforme de gunoi, sâmbătă se va desfășura acțiunea Let’s Do It, România!

Gabriel Pleșa, viceprimar Alba Iulia : ”Acea zonă va suferi, zona Lumea Nouă, o transformare extraordinară. Am văzut că își doresc tot mai muti, chiar și locuitorii de acolo. Sâmbătă, în 15 septembrie, este Let’s Do It, România!, acea acțiune de curățenie națională. Am hotărât împreună cu ONG –rile și cu voluntarii să facem aceasta acțiune în zona Lumea Nouă. Pe toate străzile acelea, cu Craivei, Gheorghe Șincai, Talciocul și zona de după Talcioc, care e zona cea mai dezastuoasă, unde știm că se adunau multe rampe neconforme de gunoi, zona până în stația de transformare a orașului. Sunt peste 400 de voluntari, elevi , care și-au anunțat prezența. Începe la 9.30, din zona Dedeman. Noi aducem mănuși, saci, aducem tot ce trebuie. Durează până la 13.30. Și oameni din comunitatea de acolo vor veni, peste 30-40 ne-au anunțat că vor veni sa participe la curățenia zonei.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii