„La o bere cu Gicu Grozav!” – Fotbalistul albaiulian a vorbit despre prietenii din „sportul rege” și cele mai ciudate experiențe din carieră

Adăugat la Sport, Video

Odată transferat la Dinamo București, Gicu Grozav a revenit și pe radarul mass-mediei din România. Acesta a vorbit, într-un interviu video, despre colegii din fotbal, pe cine ar invita la o bere, și cele mai ciudate experiențe pe care le-a trăit în cariera sa.

Gicu Grozav a împlinit de curând 28 de ani, iar cariera sa este departe de a se fi încheiat. Acesta a revenit la Dinamo București, formație pentru care și-a declarat dragostea de „câine roșu”, iar odată cu această mutare, albaiulianul speră la revenirea formei de odinioară, care l-a consacrat și i-a adus numărul 10 la naționala României de fotbal.

Chiar dacă a luat o pauză considerabilă, Gicu Grozav nu a fost uitat de suporteri, acesta fiind unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai actualei generații, fiind „supus” de curând la un interviu video, cu întrebări lejere, rubrica fiind numită „La o bere cu Gicu Grozav”.

Ce a ieșit, aflați din materialul video postat mai jos!

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii