La finele săptămânii, ultima etapă din turul Ligii a 3-a, cu meciuri tari pentru echipele din Alba! Capul de afiș – „Derby de Alba”, Unirea – Performanța

Adăugat la Fotbal, Sport

La finalul acestei săptămâni, vineri și sâmbătă, se va desfășura ultima etapă din turul Ligii a 3-a. Cele 4 echipe din Alba vor evolua toate în județ, fiind programate meciuri interesante, cu duelul VIP din derby de Alba, dintre Unirea Alba Iulia și Performanța Ighiu. Un alt meci interesant va avea loc la Galda, între Industria și „U” Cluj!

Balul este deschis vineri, de Ziua Națională a României, la Cugir. De la ora 14.00, Metalurgistul Cugir va primi vizita formației Sănătatea Cluj, una dintre echipele puternice ale seriei.

Sâmbătă, pe Galda Arena, Industria Galda va avea parte de meciul campionatului! Echipa lui Paul Ciucă va primi vizita liderului „U” Cluj.

Pe Stadionul „Cetate”, se va consuma ultimul episod din acest an, al serialului „Derby de Alba”. Unirea Alba Iulia va întâlni Performanța Ighiu, în cel mai atractiv meci al etapei, un duel plin de ambiție și orgolii.

Vă reamintim că cele 4 echipe din Alba sunt cuprinse în primele 5 poziții ale clasamentului Seriei a 5-a din Liga a 3-a.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii