La finele acestei săptămâni se reiau competițiile în fotbalul județean!

Adăugat la Sport, Știri

După o binemeritată vacantă, la finalul acestei săptămâni, se vor relua competițiile din fotbalul județean. În weekend, este programată prima etapă a returului, atât din Liga a 4-a, cât și din cele două serii din Liga a 5-a.

Și competiția din Liga a 4-a începe cum nu se putea mai bine pentru iubitorii fotbalului județean. În această rundă, primele 4 clasate se vor duela între ele, iar locurile fruntașe pot suferi modificări.

Sâmbătă, liderul Sportul Petrești se va deplasaa la CS Zlatna, ocupanta locului secund din Liga a 4-a, formație care are 4 puncte în spatele petrifălenilor.

Duminică, CIL Blaj, formația care completează podiumul în Liga a 4-a, va evolua pe terenul Viitorului Sântimbru, echipa de pe locul al 4 lea, cele două echipe fiind despărțite de un singur punct în clasament.

De partea cealaltă, în Liga a 5-a, cele două serii sunt conduse de performanța Ighiu și CS Universitatea Alba Iulia, formații care sunt cotate cu primele șanse de a promova pe prima scenă fotbalistică a jduețului.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii