La Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” s-a desfășurat competiția sportivă feminină, ,,Cupa majoretelor”

Adăugat la Alte sporturi, Sport

DSCN9441Miercuri, 15 mai, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” s-a desfășurat competiția sportivă feminină, ,,Cupa majoretelor”. Ajunsă la cea de a 14-a ediție, această întrecere între fete s-a dovedit a fi inedită, atât prin complexitatea exercițiilor, cât și a ținutei, a atitudinii și a atmosferei create.

Cele trei echipe, prin pregătirea, dăruirea și pasiunea cu care au performat în fața publicului, au impresionat membrii juriului. Fiecare echipă s-a bucurat de susținerea colegilor din an. Au fost aplaudate frumoasele majorete care îmbină sportul cu muzica. Câștigul a fost  al tuturor și a constat în experiență, admirație și sincere aprecieri. Timpul lor extrem de drămuit nu le-a împiedicat să exerseze, să se implice, să găsească elemente cât mai spectaculoase, să își creeze costumele, să își identifice și să își sincronizeze pașii și să își găsească fondul muzical potrivit.

Din juriu au făcut parte cadre militare și didactice de specialitate din colegiu și profesorul Vasile Grozav de la Școala gimnazială ,,Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Conform regulamentului s-a punctat tehnica și dinamica mișcărilor, sincronizarea, complexitatea și originalitatea exercițiului, dar și talentul și eleganța. La finalul acestei ediții, podiumul a fost ocupat de formația de majorete a claselor a IX-a, pe locul III, cea a majoretelor de clasa a XI-a pe locul II și echipa claselor a X-a pe prima treaptă. Așadar, Trofeul majoretelor, ediția 2016, va fi păstrat, până la ediția următoare, la compania claselor a X-a. Toți membrii echipei câștigătoare au primit, pe lângă diplomă și cupa transmisibilă și câte o medalie.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii