Iubitorii de munte din județul Alba sunt invitați, la sfârșit de săptămână, la Campionatului National de Turism Sportiv „Ștafeta Munților”

Adăugat la Știri

poza_2Montaniarzii din Alba sunt invitați să participe în perioada 9-11 septembrie la ultima etapă a Campionatului Național de Turism Sportiv „Ștafeta Munților”,  organizat de  Asociația „Schi Turism Montan Pro-Parâng” Petroșani.

Concursul care se va desfășura la 15 kilometri de orașul Petroșani va avea patru probe: raid montan, orientare, cunoștințe turistice și o probă culturală. Cei care vor avea cele mai bune punctaje la aceste probe vor obține și  Trofeului „Pro-Parâng”. La concurs pot participa persoane indiferent de condiția fizică, prin alegerea uneia din categoriile juniori, veterani, feminin, open. De asemenea, părinții care doresc să-și educe copiii într-un spirit eco-sportiv pot participa la categoria family.

Citește și Istoria Târgului de Fete de pe Muntele Găina

Tabăra de corturi va fi amplasată în zona turistică Parâng. La acest eveniment nu se percep taxe de participare. Pasionații de munte din Alba pot obține mai multe detalii pe site-ul stafetamuntilor.ro.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii