Rămâi conectat

Știri

ISU Alba își completează grila de personal cu 6 posturi de subofițer

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al Judeţului Alba organizează concurs, în scopul încadrării funcţiilor aferente unui număr de 6 posturi de subofiţer, conform prevederilor art.5 alin.(1) lit. d) din OMAI nr.665/2008 prin rechemare în activitate  pe posturi vacante aflate sub incidenţa prevederilor Statutului cadrelor militare, a persoanelor care au calitatea de cadre militare în rezervă provenite din poliţişti şi cadre militare din Ministerul Afacerilor Interne, care corespund cerinţelor postului, pentru următoarele posturi:

 

Numărul

de posturi

Funcţia aferentă postului / posturilor Specialitatea militară a funcţiei Structura / subunitatea
1 Conducător auto (autospeciale) Auto sau pompier Garda nr.2 de Intervenţie Sebeş
1 Subofiţer operativ principal Apărare chimică, bacteriologică, radiologică şi nucleară – CBRN Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia – Echipajul autospecialei de primă cercetare şi evaluare  CBRN
2 Subofiţer operativ principal Pompier Garda nr.2 de Intervenţie Blaj
2 Subofiţer operativ principal Pompier Pichetul de Pompieri Cîmpeni

 

  1. m) să fie confirmaţi în arme şi specialităţi militare corespunzătoare funcţiilor aferente posturilor pentru care se organizează concurs, conform specialităţilor militare prevăzute la punctul I din prezentul anunţ, potrivit prevederilor art.83 din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare.
  2. n) să nu fi fost trecuţi în rezervă în condiţiile art.85 alin.(1) lit.d), i), j), k) şi ale art.87 din Legea nr.80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare ori din motive imputabile lor;
  3. o) să nu fi încetat raporturile de serviciu în condiţiile art.69 alin.(1) lit.c), h), i) şi k) din Legea nr.360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare ori din motive imputabile lor.

Cererile de înscriere la concurs (adresate inspectorului şef), copia actului de identitate, tabelul nominal cu rudele candidatului, declaraţiile de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare vor fi depuse personal de către cei interesaţi la structura de resurse umane a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al judeţului Alba, în perioada 01.04 – 08.04.2016 (data înregistrării), în fiecare zi lucrătoare, între orele 09.00 – 15.00.

Dosarele de recrutare vor fi depuse personal de către cei interesaţi la structura de resurse umane a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al Judeţului Alba, str. A.I. Cuza, nr.10, Alba Iulia, în perioada 04.04 – 15.04.2016 (data înregistrării), în fiecare zi lucrătoare, între orele 09.00-15.00.

Informaţii suplimentare despre organizarea concursului şi depunerea documentelor se pot obţine la structura de resurse umane a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al Judeţului Alba, tel. 0258.810.411, interior 27007 sau 27119.

În conformitate cu prevederile art.31-39 şi ale Anexei nr.2 din Ordinul M.A.I. nr.665/2008 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile M.A.I., cu modificările şi completările ulterioare, concursul se va desfăşura în perioada 01.04 – 13.05.2016 [1] şi va consta în susţinerea probelor de evaluare a performanţelor fizice – conform Anexei nr. 6 şi testul scris în data de 12.05.2016, pe baza bibliografiei şi tematicii prevăzute în Anexa nr.7.

Concursul va consta în susţinerea următoarelor probe:

  1. evaluarea performanţei fizice, în ziua de 09.05.2016, începând cu ora 08,30 în Alba Iulia – Stadionul Cetate şi la sediul Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia, str. A.I. Cuza, nr.10.
  2. test scris pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului, în data de 12.05.2016, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al judeţului Alba, situat în Alba Iulia, str. A.I. Cuza, nr.10.

Aprecierea rezultatelor finale ale fiecărei probe de concurs se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare a fiecărei probe de concurs este minimum 7,00, cu excepţia probei fizice, la care notarea şi promovarea se fac potrivit reglementărilor interne specifice în domeniu. Candidaţii care au promovat proba sunt declaraţi „admis”, iar cei care nu au promovat sunt declaraţi „respins”.

 Nota finală reprezintă media notelor obţinute la fiecare dintre probele concursului. La proba a doua de concurs se prezintă numai candidaţii declaraţi admis la proba desfăşurată anterior.

Este declarat „admis” la concurs candidatul care a fost declarat „admis” la toate probele concursului şi a obţinut nota finală cea mai mare.

În conformitate cu prevederile art.32 1  alin. (2) din Ordinul ministrului afacerilor interne nr.665/2008, candidaţii se pot înscrie la selecţia pentru un singur post şi vor menţiona expres în cererea de înscriere structura pentru care candidează. Candidaţii declaraţi ,,RESPINS” la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant nu pot ocupa, în baza notei finale obţinute la respectivul concurs alt post vacant din unitate.

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursurilor vor fi făcute publice prin publicarea în pagina oficială de internet www.isualba.ro şi afişare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al judeţului Alba, str. A.I. Cuza, nr. 10, Alba Iulia.

Data şi ora probelor de concurs pot fi modificate, în raport cu activităţile prioritare stabilite la nivelul unităţii organizatoare şi numărul candidaţilor participanţi.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Știri

Reducere a impozitelor locale pentru donatori de sânge: Alba Iulia, gata să aplice măsura

Publicat

în

Alba Iulia, gata să aplice măsura reducerii impozitelor locale pentru donatorii de sânge

Alba Iulia va fi printre primele municipii din România unde se aprobă reducerea de 10% la impozitul pe clădiri și terenuri, pentru donatorii de sânge și persoanele cu dizabilități, a anunțat primarul Gabriel Pleșa.

Potrivit acestuia, proiectul de hotărâre de consiliu local este gata, va rămâne în dezbatere publică vreme de 30 de zile, iar ulterior va deveni o realitate.

Prin noua lege, promulgată recent, consiliile locale pot acorda reduceri la impozitul pe clădiri și teren pentru persoanele fizice care fac dovada a minimum trei donări de sânge, pe parcursul unui an calendaristic. Reducerea, care va fi aplicată începând cu anul viitor, se va cumula cu bonificația de 10%, acordată deja celor care achită anticipat impozitul datorat.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, amenajat suplimentar

Publicat

în

Amenajare suplimentară a perimetrului din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba

Cu prilejul lucrărilor de mobilitate din zona centrală a municipiului Alba Iulia a fost amenajat și perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, acolo unde, în timpul Revoluției din Decembrie 1989, s-au dus lupte grele și mulți revoluționari au fost răniți sau omorâți.

S-au montat pavaj, vase de flori și un catarg pe care va flutura mereu tricolorul României.
„Astfel, vom putea sărbători, în alte condiții, Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată an de an la Alba Iulia, în data de 21 decembrie!”, a explicat primarul Gabriel Pleșa.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii

Publicat

în

Pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii, acțiune de ecologizare

Asociația „Lupii Sigidavei” Cugir a încheiat cu succes o nouă acțiune de ecologizare.
Aceasta s-a desfășurat pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii.
Toți cei care au participat la acțiune s-au organizat și au format patru echipe. O echipă a plecat de la Podul Roșu spre Căprioară, una a plecat de la Mistrețu spre Căprioară, alta pe Valea Grușerii și, nu în ultimul rând echipa de la „Cabana fără gânduri” a ecologizat Râul Mic.
„Suntem plăcut surprinși să vedem de la an la an sunt tot mai puține gunoaie în aceste zone pe care noi le ecologizăm anual. Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestei acțiuni, cât și administrației locale, care ne-a pus la dispoziție mijloc de transport pentru sacii cu gunoaie”, au transmis reprezentanții Asociației „Lupii Sigidavei” Cugir.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba