Interviu Andra: „În fiecare zi mă simt mândră că sunt româncă”

Adăugat la Video

concert-andra-alba-iulia-1-decembrie-2014-51De multe ori obișnuim să urcăm vedetele pe un piedestal și să le admirăm, uneori chiar să le invidiem, comentând în colțul gurii că unii oameni au mai mult noroc decât alții. Andra prin interviul acordat pentru Radio Unirea FM cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dă peste cap prejudecățile despre celebrități și ne împărtășește puțin despre filozofia ei simplă de viață, ne vorbește cu graiul dulce ardelenesc și ne mărturisește că în fiecare zi se simte mândră că este româncă.

Andra a concertat live cu ocazia Zilei Naționale a României la Alba Iulia și alături de bandul ei a captat atenția spectatorilor care au fredonat alături de ea pe tot parcursul serii piese precum: „Inevitabil va fi bine”, „Atâta timp cât mă iubești” sau „Când în noapte mă trezesc”. Publicul a explodat în momentul în care simpatica vedetă a fredonat chiar și câteva piese populare și cântece patriotice.

Artista a împlinit recent 14 ani de carieră și de la debut și până în prezent a reușit să se mențină pe primele locuri în topurile muzicale românești. Nu exagerează cu imaginea sa și nici nu-și testează fanii cu schimbări radicale sau cu declarații scandaloase. Merge pe drumul pe care a consacrat-o, se poartă natural și pare a fi asta rețeta succesului.

Andra cum a fost să-ți petreci seara de 1 Decembrie la Alba Iulia?

A fost superb. Pentru mine ca și artist a fost o onoare să fiu prezentă de Ziua Națională a României la Alba Iulia, orașul în care a avut loc Marea Unire. Sunt și aproape de casă, de Câmpia Turzii și este o plăcere să trec prin locurile în care am cântat de foarte multe ori, încă de când eram mică.

Când te-ai simțit ultima oară mândră că ești româncă?

Eu în fiecare zi mă simt mândră că sunt româncă și cred că am arătat asta destul de des prin aparițiile mele. Prin faptul că am cântat muzică populară, am îmbrăcat cu drag portul popular și nu mi-am pierdut accentul „Ioi fain îi aici la voi la Alba” (zâmbește). Oriunde aș fi în lume, în orice colț al lumii aș merge să cânt, mereu o să fiu mândră că sunt româncă și am să spun cu toată inima că sunt din România.

Despre orașul lui Marius Moga ce părere ai?

Alba Iulia este un oraș minunat, la fel ca și Marius. El este un om extrem de talentat, mă bucur că am avut ocazia să îl cunosc și să colaborez cu el. Voi aveți foarte mulți oameni valoroși aici.

Care crezi că este rețeta succesului tău?

Ceea ce fac eu nu mă obligă să joc un rol. Mă port natural și lumea apreciază asta. Și mai e un lucru … tot ceea ce am câștigat în viață a fost prin eforturi și sacrificii.

Ești o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Îți mai dorești ceva la momentul actual?

Îmi doresc să fiu cel puțin la fel de fericită ca până acum. Nu vreau nici averi, nici lucruri care există doar în povești, vreau doar o familie veselă și sănătoasă. Vreau să trăiesc în liniște, pace și iubire. Asta vă doresc tuturor.

Transmite-le te rog un mesaj ascultătorilor Radio Unirea FM.

Să vă asculte în continuare. Și voi să difuzați doar muzică de calitate!

 

 

Roxana Onea

Mobil: 0733.948.176
roxy_onea@yahoo.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.