Infracțiuni rutiere pe șoselele din Alba: Șoferi fără permis și autovehicule neînmatriculate

Adăugat la Știri

La data de 17 septembrie 2018, în jurul orei 15.45, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de înmatriculare a autoturismului erau expirată din luna mai 2018. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 17 august 2018, în jurul orei 18.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Şard, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Ighiu şi care avea aplicate plăcuţe provizorii de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în circulaţie, motiv pentru care, faţă de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 17 septembrie 2018, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, în timp ce acţionau pe raza localităţii Vingard, l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Şpring, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din luna august 2018. Faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 17 septembrie 2018, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, în timp ce acţionau pe raza localităţii Lunca Muresului, l-au depistat pe un minor, în vârstă de 16 ani, din Ocna Mureş, în timp ce circula cu un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi  fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulaţie. Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii