Industria Galda a câștigat derby-ul de Alba cu Metalurgistul Cugir! Performanța Ighiu s-a impus la Reghin!

Adăugat la Sport

La finalul săptămânii trecute, în Liga a 3-a, Seria a 5-a, au fost programate jocurile din etapa cu numărul 23. Capul de afiș al rundei a fost ținut de un nou Derby de Alba! Vineri, pe Cugir Arena, Metalurgistul Cugir a primit vizita formației Industria Galda.

A fost un joc spectaculos, încheiat cu victoria Industriei, scor 3-2, iar formația lui Paul Ciucă rămâne campioana deplasărilor, cu 29 de puncte obținute pe teren străin. Golurile partidei au fost marcate de Făgărășanu și Codrea pentru Cugir, respectiv Lupșan – cu o dublă și Costea, pentru Industria Galda.

Sâmbătă, Performanța Ighiu a avut parte de o deplasare dificilă, în județul Mureș, la Avântul Reghin. Formația pregătită de Mihai Manea s-a redresat după ultimele partide și a reușit o victorie, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Hidișan, Tineiu și Circov.

Unirea Alba Iulia a stat!

În clasament, „U” Cluj este prima, cu 53 de puncte, urmată de Performanța Ighiu cu 44 de puncte. Locul al 3-lea este ocupat de Recea, cu 43 de puncte, la egalitate cu Industria Galda, care este pe 4. Metalurgistul Cugir este pe 5 cu 42 de puncte, iar Unirea Alba Iulia rămâne pe 6 cu 38 de puncte!

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii