Încă 3 săptămâni mai au la dispoziție studenții pentru a solicita un loc în căminele Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia

Adăugat la Știri

camineStudenții Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia mai au mai bine de 3 săptămâni la dispoziție pentru a solicita un loc în căminele studențești ale universității albaiuliene.

Aceștia trebuie să completeze un formular online până în 25 septembrie. Repartizarea în cămine se face computerizat, iar principalul criteriu pentru obținerea unui loc este cel al performanţei în activitatea academică studenţească, definit de media anului anterior, cumulat cu distanţa faţă de locul de domiciliu. Studenţii din anul I vor fi distribuiţi în funcţie de media de la admitere.

Potrivit regulamentului universității 10% din numărul total al locurilor revine, la fel ca în fiecare an, cazurilor sociale. Au prioritate mai multe categorii speciale printre care studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din centre de plasament sau plasament familial și studenţii străini bursieri ai statului român.

Rezultatele, după verificarea cererilor, vor fi cunoscute în 28 septembrie, după ora 16.00 iar cazarea în cămin se va face în perioada 29 septembrie- 2 octombrie.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii