În week-end s-au disputat partidele etapei a 3 din Liga a 4-a

Adăugat la Fotbal

Etapa a 3-a din Liga a 4-a de fotbal a fost una spectaculoas[ cu scoruri fluviu, rezultate surpriza, dar și ambiții mari în rândul competitoarelor.

fotbalRunda a debutat vineri, când la Vințu de Jos s-au întânit ASC Pianu și Viitorul Sântimbru în derby-ul etapei, partidă tranșată de Sântimbru cu 1-0 pe final. Sâmbătă, Euro Șpring a trecut cu 4-0 de Cuprirom Abrud și a preluat șefia clasamentului, iar Mureșul Vințu de Jos a reușit prima victorie din acest sezon, 5-0, pe teren propriu cu CIL Blaj. Duminică, Unirea Alba Iulia a fost învinsă pe teren propriu de Rapid CFR Teiuș, scor 0-1, iar CS Ocna Mureș a câștigat primul meci din actualul sezon, 1-0 în deplasare la Gaz Metan Valea Lungă.

Olimpia Aiud a câștigat toate punctele puse în jos la Viitorul Spicul Daia Romană, după 2-1, iar Inter Ciugud a remizat cu Dalia Sport Daia Română, scor 1-1. Același rezultat s-a înregistrat și la Săsciori, unde echipa locală a produs surpriza etapei, în fața puternicei echipe, Șurianu Sebeș.

Clasamentul este condus de Euro Șpring și Viitorul Sântimbru, ambele cu 9 puncte, iar pe poziția a 3-a se află Rapid CFR Teiuș cu 7 puncte.
Tudor STAN

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.