În Alba, numărul consumatorilor de substanțe interzise, în creștere

Adăugat la Știri

În județul Alba, a crescut numărul consumatorilor de substanțe interzise. În cadrul întâlnirii grupului de lucru pentru elaborarea Planului de Acțiune Antidrog Alba a fost expusă o diagnoză locală privind situația în domeniul drogurilor la nivelul județului Alba.

A fost prezentat, de asemenea, proiectul Planului de Acțiune Antidrog Alba  2017 -2020 pentru implementarea Strategiei Județene Antidrog.

În ceea ce privește numărul persoanelor care au beneficiat de asistență medical psihologică și socială în cadrul Centrului de Prevenire și Evaluare Antidrog  Alba, reprezentanții acestuia spun că se observă o creștere față de anul 2015 și anume 34 de consumatori,  respectiv 43 de consumatori de substanțe interzise, în 2016.

Citește și Anca Sava, coordonator CR Alba Iulia, ANITP, la Unirea FM : Minorii și tinerele sunt cei mai vulnerabili la traficul de persoane

În finalul reuniunii, ce a avut loc la sediul Prefecturii Alba, a fost aprobat Planul de Acțiune Antidrog Alba, care urmează să fie implementat și monitorizat la nivelul județului Alba.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii