În 17 iulie, proba scrisă a concursului pentru directori și directori adjuncți în unitățile de învățământ din Alba

Adăugat la Știri

Săptămâna viitoare se va organiza concursul pentru directorii de școli.

Inspectoratul Școlar Județean Alba  a publicat lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru directori și directori adjuncți în unitățile de învățământ din județ.

57 de candidați sunt așteptați la proba scrisă.

Proba scrisă a concursului va avea loc la Centrul special – Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” Alba Iulia, în data de 17 iulie 2017. Accesul candidaților în săli se face în intervalul orar 8-8:30. Proba scrisă va începe la ora 9:00 și durează maximum 90 de minute.

Accesul candidaților în săli se va face pe baza buletinului/cărții/adeverinței de identitate/permisului auto sau pașaportului. Repartizarea candidaților pe săli se va afișa la avizierul Centrului special – Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” Alba Iulia, situat în strada STR.TUDOR VLADIMIRESCU NR. 39.

Citește și Odată cu terminarea anului şcolar, absolvenţii instituțiilor de învățământ din Alba sunt aşteptaţi să se înscrie în evidenţele AJOFM pentru a beneficia de asistenţă în vederea identificării şi ocupării unui loc de muncă

Din 19 până în 31 iulie au loc probele de evaluare a curriculum-ului vitae și interviul. Rezultatele finale se vor afișa până în 2 august.

Inspectoratul Școlar Județean Alba alocă linia TelVerde 0 800 816 258 (telefon gratuit) pentru informații referitoare la concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director/director adjunct, sesiunea iunie-august 2017.

 

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii