Rămâi conectat

Video

Ileana Burnichioiu și Alina Bințințan de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia la Emisiunea „În gardă” de vineri, 12.06.2015|RADIO UNIREA FM

Publicat

în

Anca Dinică, redactorul ziarului Unirea a discutat în emisiunea „În gardă” de la Unirea FM cu Ileana Burnichioiu, lector universitar dr. la Universitatea”1 Decembrie 1918” Alba Iulia și Alina Bințințan, doctorand la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Temele abordate au vizat activitatea instituției de învățământ superior din Alba Iulia.  Puteți asculta integral emisiunea în materialul video postat mai jos.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=4OACXeLOUco&feature=youtu.be”]

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

„La o bere cu Gicu Grozav!” – Fotbalistul albaiulian a vorbit despre prietenii din „sportul rege” și cele mai ciudate experiențe din carieră

Publicat

în

Odată transferat la Dinamo București, Gicu Grozav a revenit și pe radarul mass-mediei din România. Acesta a vorbit, într-un interviu video, despre colegii din fotbal, pe cine ar invita la o bere, și cele mai ciudate experiențe pe care le-a trăit în cariera sa.

Gicu Grozav a împlinit de curând 28 de ani, iar cariera sa este departe de a se fi încheiat. Acesta a revenit la Dinamo București, formație pentru care și-a declarat dragostea de „câine roșu”, iar odată cu această mutare, albaiulianul speră la revenirea formei de odinioară, care l-a consacrat și i-a adus numărul 10 la naționala României de fotbal.

Chiar dacă a luat o pauză considerabilă, Gicu Grozav nu a fost uitat de suporteri, acesta fiind unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai actualei generații, fiind „supus” de curând la un interviu video, cu întrebări lejere, rubrica fiind numită „La o bere cu Gicu Grozav”.

Ce a ieșit, aflați din materialul video postat mai jos!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Educație și Cultură

VIDEO: Câteva lucruri despre municipiul Blaj, prezentate de TVR, în Anul Centenarului!

Publicat

în

Orașul Blaj este astăzi, plin de simboluri, care amintesc de lupta românilor transilvăneni pentru emancipare națională! În 1848, trei Adunări Naționale au avut loc la Blaj, în aprilie, mai și spetembrie.

De pe „Dealul Crucii” se distinge Catedrala Catolică „Sfânta Treime”. Pe platoul din fața catedralei, pe 2 mai 18148, Simion Bărnuțiu, unul dintre fruntașii Revoluției Pașoptiste a rostit în fața a mii de oameni, discursul, pe care a 2-a zi, aveau să îl asculte peste 40.000 de români strânși pe Câmpia Libertății.

Documentarul realizat de TVR, îl puteți urmări în materialul video postat mai jos:

 

https://www.facebook.com/gabriela.baiardi.35/videos/2012148135693845/


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Video

Criza gunoaielor, în dezbatere la Unirea FM! Protagoniști: Călin Potor (PSD) și Florin Roman (PNL)

Publicat

în

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman și deputatul PSD Alba, Călin Potor, și-au dat întâlnire la Radio Unirea FM pentru a dezbate problema deșeurilor menajere ce a stârnit în ultimele zile discuții aprinse.

Motivul este legat de amânarea finalizării lucrărilor la groapa de gunoi de la Galda de Jos. PSD Alba a organizat în acest sens și o acțiune de protest.

Ascultați emisiunea aici :


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba