Hoteluri pline de 1 Decembrie la Alba Iulia

Adăugat la Știri

1-decembrie-alba-iuliaSărbătoarea naţională este motiv de bucurie pentru hotelierii şi proprietarii de pensiuni de la Alba Iulia. Cu o săptămână înainte de 1 Decembrie, toate camerele sunt rezervate.

30.000 de oaspeţi din toată ţara sunt aşteptaţi la parada militară şi la spectacolele organizate de autorităţi. Cele aproape 60 de hoteluri şi pensiuni de la Alba Iulia nu mai au o cameră liberă de 1 Decembrie, indiferent de preţ şi numărul de stele. Rezervările au început încă de acum două sau trei luni de zile. Cei care au făcut rezervări din timp, indiferent de cât au plătit, se vor delecta cu bucate tradiţionale pregătite de proprietarii hotelurilor și pensiunilor.

Citește și ”Festival de România” : Programul de 1 DECEMBRIE, la Alba Iulia

Şi pentru că este Ziua României, toţi localnicii şi turiştii sunt chemaţi la Hora Unirii şi la o masă mare. Autoritățile locale pregătesc o masă populară.  Defilarea armatei de la Alba Iulia va fi completată de parada militară din Cetatea Alba Carolina şi multe concerte. Sunt ingrediente care atrag an de an turiștii, de 1 decembrie, la Alba Iulia.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii