Grupul Skepsis va oferi publicului albaiulian încă un spectacol de stradă cu ocazia evenimentului „Noaptea Cercetătorilor Europeni”

Adăugat la Știri

albaGrupul Skepsis va oferi publicului albaiulian încă un spectacol de stradă cu ocazia evenimentului „Noaptea Cercetătorilor Europeni”. Noaptea Cercetătorilor Europeni este un eveniment din seria acțiunilor Marie Curie și se va desfășura în mai multe orașe din România, vineri, 30 septembrie.

Organizatorii își propun să arate publicului larg ce înseamnă să fii cercetător și cât de interesantă poate fi munca de cercetare. La Alba Iulia sunt programate mai multe evenimente pentru întreaga zi:  ateliere de meșteșugărit și un spectacol de reconstituire istorică prezentat de trupele dacice și romane din Cetate.

Citește și Noaptea Cercetătorilor, la Alba Iulia și în alte 15 orașe din România și 250 de orașe din Europa

De asemenea, cu această ocazie Grupul Skepsis va prezenta tot vineri, de la ora 19.00,  în faţa Muzeului Naţional al Unirii Alba Iulia spectacolul Mare Nostrum –o piesă originală din repertoriul grupului, care propune publicului o întâlnire satirică, ironică, cu istoria şi ştiinţa. Evenimentul este organizat de : Muzeul Național al Unirii „Alba Iulia”, Consiliul Județean Alba, Primăria Alba Iulia și centrul Europe Direct Alba Iulia.

Silvia Surugiu

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii