Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, la Unirea FM: Drumul județean din zona de dezvoltare economică va fi lărgit la 3 benzi

Adăugat la Știri

Drumul județean din zona de dezvoltare economică, zona de unde trecem pe sub autostradă și până la raul Mureș, va fi lărgit pe 3 benzi. Este declarația făcută la Unirea FM  de primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian.

Acesta a precizat că acest drum intens circulat, cu risc ridicat de accidente, va fi benefic atât pentru șoferi cât și pentru bicicliști.

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud: ”Este vorba de un parteneriat cu CJ Alba în ceea ce privește reamenajarea drumului județean, în zona de dezvoltare economică. Vorbim de drumul județean, de unde trecem pe sub autostradă și până la râul Mureș, drum ce va fi lărgit pe 3 benzi, în asa fel încât să fie o bandă de refugiu pentru cei care virează la stânga spre firmele din zona industrială. Și tot în acest proiect vom amenaja un trotuar mai generos, undeva la 1 metru și jumătate, care va funcționa și ca pistă de bicicliști, în așa fel încât cei care vin din Alba Iulia la muncă în zona industrială cu bicicleta, sau cei care merg din Drâmbar și Teleac spre Alba Iulia, să circule în siguranță,  pentru că traficul este din ce în ce mai intens acolo și riscul de accidente este tot mai mare.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii