FOTO. S-a deschis primul HUB din Alba Iulia, destinat antreprenorilor care sunt în căutarea unui spațiu pentru birouri

Adăugat la Societate

În data de 7 martie s-a deschis primul spațiu de coworking din Alba Iulia – HUB 7. Conceptul este unul nou pentru comunitatea albaiuliană și vine în sprijinul antreprenorilor sau liberilor profesioniști care sunt în căutare de un spațiu de birouri unde să își desfășoare activitatea.

Ideea înființării unui HUB în Alba Iulia a venit în urma interesului găsit în piață de către Dragoș Medrea, fondatorul HUB 7. „Am găsit oameni dornici să lucreze într-un spațiu comun, dar, care, de regulă lucrează de acasă și atunci am decis că este momentul să înființez un HUB.”, a spus Dragoș Medrea.

Pe scurt, un HUB este un spațiu în care oricine poate veni să lucreze, în baza unui abonament lunar sau zilnic, având posibilitatea de a rezerva un birou individual, într-o încăpere de tip open space, în care mai multe persoane își desfășoară activitatea. HUB-ul este un mediu de afaceri controlat, unde membrii comunității găsesc oportunități de creștere a business-ului propriu.

Beneficiile acestuia, pe lângă costurile foarte mici de închiriere, sunt consultanța juridică sau contabilă pe care cei abonați o pot primi; oportunitatea de a participa la diferite workshop-uri sau evenimente de dezvoltare personală sau a business-ului; sala de ședințe care poate fi rezervată pentru diferite întâlniri; un spațiu de socializare unde cei din comunitate pot lega prietenii sau relații de afaceri și un loc unde creativitatea și buna dispoziție îi poate stimula pe cei care se alătură HUB-ului.

„Desigur că acesta este doar începutul. Suntem deja în discuții cu Business Angels din București, care vor veni la HUB să prezinte cu ce se ocupă și conceptul din spatele denumirii lor, respectiv să finanțeze o afacere, să ofere mentorat și să îi ajute pe cei care sunt la început de drum să se dezvolte.„Dragoș Medrea, fondator HUB 7

HUB 7 este un spațiu și un concept care se va dezvolta continuu, atât ca infrastructură, cât și ca paletă de servicii. Scopul lui va fi de a crește organic o comunitate puternică, care să aducă împreună oameni din domenii diverse, care pot să evolueze împreună mult mai rapid decât ar putea să o facă individual.

Beneficii și mai multe detalii depre HUB 7 puteți găsi și pe site-ul oficial www.hub7.ro

Comentarii