Rămâi conectat

Sport

FOTO: Crișul Chișineu Criș – Industria Galda de Jos 1-0 (1-0) | Un nou examen arădean ratat

Publicat

în

Cu destule probleme de efectiv, Industria Galda a părăsit învinsă terenul din Chișineu Criș, eșec la limită, scor 0-1 (0-1), cu nou-promovata Crișul. Fără S. Fulea, R. Moga, F. Schiau și Baghiu, absențe importante, antrenorul Paul Ciucă a trebuit să improvizeze o formulă defensivă, în încercarea de a scoate puncte, atât de necesare pentru evadarea din subsol.

Complexul arădean și-a făcut simțită prezența și la acest joc, celor trei înfrângeri suferite pe arena proprie în compania reprezentantelor județului din Vest mai adăugându-se și această, conturată în primul mitan, când Ciornei (23) a marcat unicul gol, profitând de o greșală defensică, după un contraatac declanșat de pasa lui Gâlcă, o minge aeriană la care s-au încurcat Haiduc și Frențiu. Formația din Galda are cel mai modest start de sezon dintre cele 5 petrecute în eșalonul terț, a bifat a doua înfrângere consecutivă și se regăsește pe antepenultima poziție a ierarhiei, intrată în lupta pentru evitarea retrogradării. Spre comparație, stagiunea anterioară “galben-albaștrii” au strâns 8 meciuri pierdute în întregul campionat, iar acum au deja 7, sezonul trecut după 9 runde Industria fiind pe poziția a 4-a, cu 17 puncte!

*Paul Ciucă: “Ne îndreptăm ușor, dar cu pași siguri, spre retrogradare”

Joc foarte echilibrat, fără ocazii importante de nicio parte. Golul a venit la o fază în care Frențiu a degajat în Haiduc, iar mingea a ricoșat la un adversar care a marcat. Ne îndreptăm ușor, dar cu pași siguri, spre retrogradare. Mulți jucători muncesc, fotbalul e pe planul doi, iar când joci cu echipe cu adevărat profesioniste, în care jucătorii trăiesc doar din fotbal, nu ai sorți de izbândă. Căutăm soluții, muncim și sperăm”, a punctat antrenorul Paul Ciucă. Partida a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părți, respectiv Cernea (5 și 12), Gligor (16), Piț (29), Siminic (33), Cioară (36), Ciornei (55), Ianc (60, reluare ce a șters transversala), Budur (75), Cioară (77), sau Cernea (84). Vizitatorii au presat spre final, dar atacurile nu au avut forța necesară pentru a întoarce scorul în favoarea Industriei, echipă care, cu excepția lui S. Fulea (accidentat și menajat), a avut numai juniori pe banca de rezervă.

Industria: Iancău – Frențiu, Haiduc, R. Trif (78, Bedelean), Boancă – D. Lupșan – Cernea, Al. Costea, Adam, Puha (74, Gergely) – Cioară (81, D. Sîrbu); rezerve Lepădat – S. Fulea, D. Stoia, Crăciun. Antrenor Paul Ciucă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

CSO Voluntari, adversara Blajului în finala Diviziei A1

Publicat

în

În finala Diviziei A1, CSO Voluntari, adversara Blajului

CSO Voluntari va adversara campioanei Volei Alba Blaj în finala Diviziei A1 la volei feminin. 

Va fi prima finală din istorie pentru Voluntari, echipă care va avea și avantajul terenului propriu în fața campioanei Volei Alba Blaj.

Se va juca după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”, cu primele două jocuri la Voluntari, următoarele două la Blaj și, apoi, dacă va fi cazul, ultimul, tot la Voluntari.

sursa: facebook Federatia Romana de Volei


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, invincibilă în 2024: Victorie și la Cugir

Publicat

în

Victorie la Cugir pentru CSM Unirea Alba Iulia

CSM Unirea Alba Iulia și-a continuat parcursul fără înfrângere în meciurile oficiale din 2024, câștigând și derby-ul județean din deplasare cu Metalurgistul Cugir.

Scorul final a fost 2-1 în favoarea uniriștilor. Oaspeții au condus cu 1-0 după reușita „căpitanului” Răzvan Fetița. În repriza secundă a egalat George Hăprianu, pentru ca scorul final să fie stabilit pe final de Raul Nistor.

Partida a contat pentru etapa a treia din play-out-ul seriei a noua a eșalonului terț, în care CSM Unirea Alba Iulia este lider detașat.

foto: Lucian Danciu


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Meci în deplasare al liderului ligii a patra din Alba: Când va avea loc

Publicat

în

Liderul ligii a patra din Alba, meci în deplasare

Liderul ligii a patra de fotbal județului Alba este înaintea unui meci în deplasare.

CIL Blaj va juca la Daia Română cu echipa locală Spicul.

Această partidă se va disputa sâmbătă 13 aprilie, de la ora 17.00.

foto: facebook C.I.L Blaj


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba