Florin Roman, la Unirea FM : Dacian Cioloș va fi desemnat, miercuri, în consiliu național de coordonare, candidatul PNL pentru funcția de premier

Adăugat la Știri

florin romanMâine, va fi o ședință a PNL,  un consiliu național de coordonare, care este cel mai important for al partidului între congrese, unde Dacian Cioloș va fi desemnat oficial ca și candidat pentru premier desemnat după alegerile din decembrie, a declarat la Unirea FM, Florin Roman, secretarul general adjunct al PNL.

Îl dorim premier, pentru că vine cu o bogată experiență în spate, a fost comisar european pe agricultură, cunoaște mecanismele de funcționare la nivelul comisiei europene și la nivel guvernamental și pentru că este un om onest, pentru că avem nevoie de competență și cinste”, a declarat Florin Roman.

Premierul Dacian Cioloş va participa, miercuri, la Consiliul Naţional al PNL unde urmează să fie validată nominalizarea sa ca propunere de premier din partea liberalilor, precum şi la mitingul liberalilor de duminică.

Citește și Dacian Cioloș a declarat că vrea realizarea unui program pentru dezvoltarea Roșiei Montane

Premierul Dacian Cioloș va fi prezent la finele săptămânii în județul Alba. Acesta se va întâlni cu oficialități locale și județene împreună cu care va discuta 2 proiecte importante, ce privesc Centenarul Marii Uniri și zona Munților Apuseni.

Florin Roman, secretarul general adjunct al PNL :  ”Vineri, va avea o întâlnire la Prefectura Alba cu reprezentanți ai autorităților locale, Prefectură, Consiliul Județean, primarii din zona Munților Apuseni. Vom discuta două subiecte. Primul,  face referire la Centenarul Marii Uniri. Împreună cu Primăria Alba Iulia am depus la Cancelaria primului ministru proiecte de peste 100 milioane de euro, astfel încât Alba Iulia, implicit și județul Alba, să nu fie doar un simplu organizator al centenarului ci să fie susținut de Guvernul României pentru centenar, pentru că unirea și cei 100 de ani de la Marea Unire nu este sărbătorită doar de locuitorii județului Alba,  unirea este a tuturor românilor. Al doilea subiect privește inaugurarea unității de implementare de la Roșia Montană pentru zona Munților Apuseni, un program făcut de domnul Cioloș, la care am lucrat împreună cu secretarul de stat de la Cancelaria premierului, și care din punctul meu de vedere, este primul program serios pentru zona Munților Apuseni”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii