Festivitatea de absolvire a Promoției 2018 din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, în 9 iunie

Adăugat la Știri

Festivitățile de absolvire a Promoției 2018 din cadrul Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia va avea loc pe 9 iunie.

Parada Absolvenților, studenți și masteranzi care în acest an își finalizează studiile de licență sau master, se va desfășura cu începere de la ora 9.00 (plecarea făcându-se din fața Casei de Cultură a Studenților) și se va încheia cu Festivitatea din Piața Cetății, în fața Universității. În cadrul ceremoniei din Piața Cetății, la care vor participa atât reprezentanți ai Universității cât și reprezentanți ai administrației locale, absolvenții vor fi răsplătiți cu diplome.

Citește și 690 de locuri în anul I la locurile bugetate, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în anul universitar 2018 – 2019

Ca în fiecare an, absolvenții vor rostit legământul, iar rectorul îi va declara pe toți absolvenți, acesta fiind cel mai așteptat moment, când studenții își vor aruncat tocile în aer. Ținutele festive pentru aceste evenimente și pentru cursurile festive ale fiecărei specializări sunt personalizate pentru fiecare Facultate și sunt puse la dispoziția absolvenților, gratuit, de către UAB, cu regim de împrumut.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii