”Festivalul Primăverii”, la Cugir, în 21 mai

Adăugat la Știri

Cugirul va găzdui în data de 21 mai “Festivalul Primăverii”, eveniment organizat de Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură Cugir în locul “Zilelor Tineretului”, sărbătorite de regulă la începutul lunii mai.

Potrivit Viceprimarului, Călin Furdui “administrația locală a dorit să se ralieze deciziei Adunării Generale a Națiunilor Unite care a proclamat Ziua Internațională a Tineretului în 12 august. Din acest motiv manifestarea cultural-artistică organizată de regulă în luna mai se va numi anul acesta “Festivalul primăverii”, dar va continua să aducă aceeași muzică de calitate cu care s-au obișnuit cugirenii.”
Pe scena ce va fi amplasată la Stadionul Parc vor urca atât trupe și soliști celebri, cât și tinerele talente ale localității. Începând cu ora 16.00 vor concerta trupele “Amurg”, “Star Dust”, “Serenity”, “OPT”, Grupul Aprentis și trupa “Milenium C”. Cugirenii se vor putea bucura de concertul oferit de Melina și Marius Batu, piesa de rezistență a festivalului fiind trupa Compact care va încheia seara.

Citește și Primarul Adrian Teban, la Unirea FM : Cugirul va fi cuprins într-un studiu ce privește identificarea localităților ce au nevoie de conexiuni la autostrada

Nu doar numele evenimentului s-a schimbat în acest an, ci și locul de desfășurare. Din spusele viceprimarului, “în momentul în care s-a pus în discuție locația festivalului, conducerea administrației locale a ținut cont de feedback-ul pozitiv pe care l-a avut un eveniment organizat anul trecut pe stadion. Este o locație spațioasă, care oferă vizibilitate și, în plus, nu deranjează prea mult activitatea cotidiană a locuitorilor.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii