Festivalul Fotbalistic Grassroots, în 27 august, pe stadionul Cetate din Alba Iulia: La final, concert Direcția 5

Adăugat la Sport, Știri

GrassrootsSâmbătă -27 august 2016- începând cu ora 17:00, pe stadionul Cetate din Alba Iulia, AJF Alba, în parteneriat cu Asociaţia Keep Your Dream (KYDA), organizează Festivalul Fotbalistic Grassroots (UEFA Grassroots Day) pentru copii născuţi în anul 2003 şi mai mici (băieţi şi fete), care va cuprinde diverse activităţi şi competiţii fotbalistice (jonglerii cu mingea, lovituri la bară, ştafetă, turneu de fotbal, etc.).

Toţi copiii care doresc să participe la activităţiile Grassroots (chiar dacă nu sunt jucători legitimaţi) vor avea INTRAREA GRATUITĂ prin zona vestiarelor de la Tribuna a II-a a stadionului (poarta 3).

Copiii participanţi la Festivalul Grassroots vor primi o îngheţată, apă pentru hidratare, şepcuţe personalizate şi diplome de participare.

În partea a II-a a programului, începând cu ora 19:45, va avea loc meciul demonstrativ de fotbal, dintreOld Boys Dinamo” vs „Corpo & Friends”, demonstraţie de Zumba cu fetele de la Big Fitness Cluj-Napoca, conduse de Ramona Cocuţ şi tombolă efectuată pe baza biletului de intrare (10 lei intrarea generală) la evenimentul caritabil, adresat copiilor de la Centrul Social „Sfânta Veronica” Dumbrava, prin programul de responsabilitate socială: „Fotbal pentru Suflet, Familie prin Fotbal”.

În partea a III-a a programului, începând cu ora 21:00, veţi avea ocazia să cântaţi alături de una din cele mai în vogă formaţii din România: DIRECŢIA 5, care va concerta pe stadionul Cetate pentru voi !!!

Biletul de intrare pentru publicul spectator va fi de 10 lei (intrare generală), biletele putând să fie cumpărate de la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, începând de miercuri 17.08.2016, iar în ziua evenimentului biletele se vor putea cumpăra de la casa de bilete 1 a stadionului Cetate (din spatele benzinăriei Omv) şi accesul în stadion pentru spectatori, se va face numai pe la poarta 1 (tribuna 1 pe partea cu tribuna oficială).

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii