Feng shui: Cum să aduci energia pozitivă în casa ta

Adăugat la Știri

Binecuvantarea casei este o tradiţie veche, care se perpetuează până în zilele noastre, în toate culturile. Ea aduce energie pozitivă în casa ta. Aşa cum îţi tratezi casa, te tratezi şi pe tine. Află de pe radiounirea.ro cum poţi să aduci energia pozitivă în casa ta.

lumanariSpatiul tau exterior reflecta spatiul tau interior. Daca iti binecuvintezi casa si o tratezi cu iubire, ea va deveni spatiul in care visurile tale se implinesc.
Iata cum poti aduce energie pozitiva in casa ta, armonie si sanatate, conform principiilor feng shui. Acest ritual se poate face atat singur, cat si impreuna cu familia sau prietenii. Cu cat sunt mai multe intentii pozitive, cu atat mai bine. Inainte de a-l incepe fa curat.

1. Creeaza o atmosfera propice punand in fundal o coloana sonora cu muzica specifica. Daca sunteti mai multi, asezati-va in cerc.

2. Multumeste-le celor care au acceptat invitatia ta la aceasta ocazie speciala.

3. Aprinde o lumanare roz (roz este culoarea bunatatii si a dragostei) si treceti lumanarea aprinsa de la unul la altul in timp ce fiecare rosteste cate o binecuvantare.

4. Poti face acest ritual in toate colturile casei, fiecare pentru un scop anume, precizat de dinainte, pentru ca rugaciunile sa fie indreptate doar catre acel scop.

Citeşte şi Cum să-ţi răcoreşti casa fără aer condiţionat

5. La final, pune lumanarea in mijlocul casei si las-o sa arda pentru cel putin o ora. Apoi deschide toate ferestrele care dau spre Est si usile, si invita energiile pozitive ale rasaritului de soare sa-ti intre in casa.

Sunt multe rugaciuni pentru prosperitate, sanatate etc. Le poti alege pe cele mai potrivite pentru tine.

Sursa:sfatulparintilor.ro

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.