Eveniment dedicat Zilei Mondiale de luptă împotriva cancerului de sân, la Alba Iulia, în 30 septembrie

Adăugat la Știri

cancer-sanAsociaţia A.S. 2001 Alba Iulia organizează vineri, 30 septembrie 2016, cu începere de la ora 17.00, un eveniment dedicat marcării  Zilei  Mondiale de luptă împotriva cancerului de sân.

Acțiunea care se numește „Pentru Dumneavoastră Doamnă” are ca scop informarea, educacarea şi conștientizarea populaţiei feminine din judeţul Alba asupra importanţei prevenirii şi depistării precoce a cancerului de sân şi de col uterin, precum şi promovarea serviciilor de informare şi consiliere oferite persoanelor afectate de aceste maladii. În acelaşi timp, se urmăreşte educarea populaţiei în privinţa adoptării unei atitudini nediscriminative faţă de persoanele bolnave. Intrarea la acest veniment este liberă.

Citește și Sfaturi pentru sănătate – câteva dintre simptomele de cancer pe care femeile le ignoră

 Reprezentanții Asociației A.S. 2001 Alba Iulia au anunțat că pe lângă întâlnirea de vineri, anul acesta împreună cu voluntarii de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian”, vor realiza o campanie de distribuire de materiale informative,  ce se va derula pe parcursul a mai multe zile în județul nostru.

Silvia Surugiu

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii