Eşti certat cu prietenul? Trimite-i pilda care-l va readuce în viaţa ta!

Adăugat la Știri

Citeşte pe radiounirea.ro o pildă despre cum poţi să apreciezi o prietenie şi cum poţi face să şi dureze.

prieteniDoi prieteni mergeau prin desert. La un moment dat, cei doi prieteni au avut o cearta, iar unul din ei si-a plesnit prietenul. Pe cel plesnit l-a durut, insa, fara sa spuna ceva, a scris in nisip: „Azi, prietenul meu cel mai bun m-a plesnit”.
Au continuat pe jos pana cand au gasit o oaza, unde au decis sa faca baie. Cel care fusese plesnit a ramas prins in noroi si a incepea sa se scufunde, insa prietenul sau l-a salvat. Dupa ce fusese salvat din scufundare, el a scris pe piatra: „Azi, prietenul meu cel mai bun mi-a salvat viata”.
Cel care si-a plesnit prietenul a intrebat: „Dupa ce te-am ranit, ai scris in nisip, si acum scrii pe piatra…de ce?” Prietenul sau i-a raspuns: „Cand cineva ne raneste, ar trebui sa scriem acel lucru in nisip, unde vanturile iertarii il pot sterge usor. Insa cand cineva ne face un bine, trebuie sa gravam acel lucru in piatra, unde niciun vand nu il poate sterge.”

Citeşte şi Lecţii de viaţă de la Albert Einstein! Pildele celui mai mare geniu al planetei te vor pune pe gânduri

Invata sa iti scrii durerile in nisip si sa gravezi castigurile in piatra!
Se spune ca e nevoie de un minut pentru a gasi o persoana speciala, o ora pentru a o aprecia, o zi pentru a o iubi, dar o viata intreaga pentru a o ierta. „Fericirea nu este ceva ce gasesti, este ceva ce creezi.” Viata este prea scurta pentru a-ti irosi timpul urand pe cineva. Bucura-te de fiecare moment al vietii!
Sursa:caplimpede.ro

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.