Elevii de la Colegiul Economic din Alba Iulia, au promovat municipiul nostru tradițional, turistic, cultural și gastronomic, la Baia Mare

Adăugat la Educație și Cultură

Două echipe formate din elevi de la Colegiul Economic Dionisie Pop Marțian Alba Iulia, au participat la concursul regional cultural artistic ”România – cultură, turism, tradiție” de la Baia Mare.

colegiul_economic_dionisie_pop_martian_alba_iuliaElevii s-au înscris la ambele secțiuni turism-cultură și tradiții gastronomice și au obținut patru premii importante: locul I și al III-lea la turism-cultură, respectiv locul II și mențiune, la gatronomie-tradiție. Elevii au avut de parcurs pentru ambele secțiuni, câte două probe, una teoretică și una practică. Liceenii de la Colegiul Economic din Alba Iulia au reușit performanța de a aduce acasă premii premii și s-au bucurat că au contribuit și ei la promovarea arealului nostru geografic și la păstrarea tradițiilor culinare românești.

Citește și Noile manuale de clasa a III-a nu vor fi gata nici la 15 septembrie. După ce vor învăţa elevii?

Participarea elevilor s-a realizat în cadrul proiectului POSDRU ”Un alt viitor mai bun pe piaţa muncii!” prin care elevii sunt ajutați să dobândească noi cunoștințe și deprinderi în domeniul pe care îl studiază.

Tudor STAN

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.