Dublă calificare pentru Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia la Olimpiada Naţională ,,Tinerii dezbat”

Adăugat la Știri

La ediţia din acest an şcolar a  Olimpiadei Judeţene de Argumentare, Dezbatere si Gandire Critica ,,Tinerii dezbat”, desfăşurată în perioada 19-20 mai, Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” a participat cu 2 echipaje, sub îndrumarea doamnei profesoare Simina Dura.

Primul echipaj format din elevii sergent Catana Bogdan, Dumitrascu Bogdan si elevul caporal Mihaescu Razvan, a concurat la secţiunea avansaţi reuşind să se califice la faza naţională.

Al doilea echipaj constituit din elevii  sergent Curta Cristian, Oltean Cristina si Şerban Raluca, a concurat la sectiunea începatori şi a reuşit, de asemenea, să obţină calificarea la etapa naţională.

Citește și Olimpiada de vară a sportului militar liceal, în plină desfășurare, la Colegiul Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Totodată, în cadrul clasamentului individual, la secţiunea avansaţi, elevul sergent Bogdan Cătană a obtinut locul I ca si speaker, iar elevul sergent Bogdan Dumitraşcu locul II. La secţiunea începători, colegii lor Cristina Oltean a reuşit să se claseze pe locul II, iar Cristian Curta, pe locul III.

Etapa naţionala se va desfăşura la Piatra Neamţ, în perioada 9-14 iulie.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii