Rămâi conectat

Știri

Două zile de Black Friday în 2017: Și pe 17 şi pe 24 noiembrie

Publicat

în

Fenomenul Black Friday, sau pe românește Vinerea Neagră a Prețurilor, sau Vinerea Reducerilor, a ajuns în România de câțiva ani şi a devenit rapid extrem de popular, pentru că foarte multe magazine şi retaileri au oferit (şi vor oferi şi în 2017) reduceri importante în această zi. Lista participanților include sute de magazine, de la cele mai cunoscute precum Emag, Altex, Cel, Flanco, Carrefour sau Cora, până la multiple magazine mici și specializate pe un domeniu anume.

Deși majoritatea ofertelor vor fi disponibile în Vinerea de 17 Noiembrie 2017, data oficială a Black Friday 2017, o serie de magazine vor decide să își facă publice cele mai bune deal-uri fie mai devreme, fie pe parcursul weekendului 18-19 Noiembrie, fie chiar în Vinerea următoare, pe 24 Noiembrie.

Ideea de Black Friday provine din Statele Unite ale Americii și desemnează ziua ce dă startul sezonului de cumpărături de iarnă. La ei, în fiecare an Black Friday are loc în Vinerea imediat următoare zilei de Thanksgiving.

În România însă principalele magazine au decis cu câțiva ani în urmă să devanseze Black Friday cu o săptămână, și astfel s-a căzut cumva deaccord asupra ante-penultimei zi de Vineri din Noiembrie ca dată neoficială (dar majoritar acceptată) a Black Friday-ului în România, ce anul acesta pică pe 17 Noiembrie.

De ce s-a întîmplat acest lucru? Pentru ca magazinele să aibă suficient timp la dispoziție pentru a livra cumpărăturile până în preajma zilelor libere de 30 Noiembrie (Sfântul Andrei) și 1 Decembrie (Ziua națională). Desigur, în realitate acest lucru nu s-a întâmplat tot timpul, în ciuda străduințelor magazinelor și serviciilor de curierat.

Citește și Reducerile de Black Friday vor fi monitorizate de Consiliul Concurenței

Însă nu toate magazinele din România vor oferi reducerile pe data de 17, unii retaileri şi unele magazine vor pregăti ofertele pentru data de 24 Noiembrie, la sfârşitul lunii. În plus, destul de mulţi vor oferi reduceri în ambele weekenduri, dar şi în săptămâna dintre acestea.

Vor fi 2 zile de Black Friday în 2017, şi pe 17 şi pe 24 Noiembrie!

Cu alte cuvinte, putem spune că anul acesta Black Friday-ul a devenit un Black Week prelungit, ce va începe undeva pe 15 Noiembrie şi va dura până pe 1 Decembrie, cu două puncte culminante: Vinerile de 17 şi de 24.

Aşteptaţi-vă însă şi ca unele reduceri să intre în vigoare şi în zilele premergătoare Vinerii Negre. Experiența anilor precendeți ne arată că multe magazine încearcă să fure startul, ba chiar să organizeze și tot felul de Black Friday-uri pe parcursul anului, precum cel de primăvară sau de vară. Tot experiența ne-a arătat și că cele mai bune oferte și cele mai interesante reduceri rămân în continuare rezervate zilei principale a Black Friday-ului, cel puțin în cazul magazinelor importante din domeniu IT&C, pentru că în alte domenii lucrurile pot diferi, fiecare retailer rulând diverse campanii de reduceri substațiale pe parcursului anului.

În concluzie, 17 Noimebrie 2017 este ziua pe care ar trebui să o marcați în calendar dacă sunteți interesați de cele mai interesante oferte de Black Friday.

Sursa:blackfridayromania.net


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Știri

Reducere a impozitelor locale pentru donatori de sânge: Alba Iulia, gata să aplice măsura

Publicat

în

Alba Iulia, gata să aplice măsura reducerii impozitelor locale pentru donatorii de sânge

Alba Iulia va fi printre primele municipii din România unde se aprobă reducerea de 10% la impozitul pe clădiri și terenuri, pentru donatorii de sânge și persoanele cu dizabilități, a anunțat primarul Gabriel Pleșa.

Potrivit acestuia, proiectul de hotărâre de consiliu local este gata, va rămâne în dezbatere publică vreme de 30 de zile, iar ulterior va deveni o realitate.

Prin noua lege, promulgată recent, consiliile locale pot acorda reduceri la impozitul pe clădiri și teren pentru persoanele fizice care fac dovada a minimum trei donări de sânge, pe parcursul unui an calendaristic. Reducerea, care va fi aplicată începând cu anul viitor, se va cumula cu bonificația de 10%, acordată deja celor care achită anticipat impozitul datorat.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, amenajat suplimentar

Publicat

în

Amenajare suplimentară a perimetrului din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba

Cu prilejul lucrărilor de mobilitate din zona centrală a municipiului Alba Iulia a fost amenajat și perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, acolo unde, în timpul Revoluției din Decembrie 1989, s-au dus lupte grele și mulți revoluționari au fost răniți sau omorâți.

S-au montat pavaj, vase de flori și un catarg pe care va flutura mereu tricolorul României.
„Astfel, vom putea sărbători, în alte condiții, Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată an de an la Alba Iulia, în data de 21 decembrie!”, a explicat primarul Gabriel Pleșa.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii

Publicat

în

Pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii, acțiune de ecologizare

Asociația „Lupii Sigidavei” Cugir a încheiat cu succes o nouă acțiune de ecologizare.
Aceasta s-a desfășurat pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii.
Toți cei care au participat la acțiune s-au organizat și au format patru echipe. O echipă a plecat de la Podul Roșu spre Căprioară, una a plecat de la Mistrețu spre Căprioară, alta pe Valea Grușerii și, nu în ultimul rând echipa de la „Cabana fără gânduri” a ecologizat Râul Mic.
„Suntem plăcut surprinși să vedem de la an la an sunt tot mai puține gunoaie în aceste zone pe care noi le ecologizăm anual. Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestei acțiuni, cât și administrației locale, care ne-a pus la dispoziție mijloc de transport pentru sacii cu gunoaie”, au transmis reprezentanții Asociației „Lupii Sigidavei” Cugir.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba