Dosare penale pentru doi şoferi din Alba: Unul băut, un altul fără permis

Adăugat la Știri

La data de 12.07.2017, în jurul orelor  23.39, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Cugir au identificat un bărbat de 36 de ani, care a condus un autoturism pe  strada Emil Racoviță din Cugir, jud. Alba, aflându-s sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat valoarea de 0.59 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar apoi a fost condus la Spitalul orăşenesc Cugir, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de S.V, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și Ai băut? Mai bine nu te urci la volan ! Șoferi, știți în cât timp iese complet alcoolul din sânge?

La data de 12.07.2017, în jurul orelor 10.30, Postului de Poliție Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 54 de ani, din municipiul Blaj, judeţul Alba, în timp ce conducea un ATV, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Faţă de D.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii