Dosar penal pentru un bărbat și o femeie din Alba Iulia : Au sustras o sumă de bani lăsată pe tejgheaua unui magazin

Adăugat la Știri

baniPoliţiştii din Alba Iulia au identificat, cu operativitate, două persoane din municipiu  care au profitat de neatenţia unui concetăţean şi i-au sustras o sumă de bani. Prejudiciul a fost recuperat, iar faţă de persoanele bănuite de furt a fost întocmit dosar penal.

La data de 13.10.2016, în jurul orelor 11.45, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată du privire la faptul că, în timp ce se afla din incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia, unui bărbat i-a fost sustrasă o sumă de bani.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine public din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar în urma cercetărilor efectuate au reuşit să-i identifice pe H.F.A., un bărbat de 35 de ani şi pe H.A.D., o femeie de 31 de ani, din Alba Iulia, care ar fi sustras suma de bani, profitând de faptul că proprietarul o lăsase nesupravegheată, pe tejghea.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de cei doi bănuiţi de comiterea furtului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii