Doi șoferi, autori ai unor accidente ce au avut loc la Jidvei și Câmpeni, au ajuns la spital. Unul dintre ei avea o alcoolemie mare

Adăugat la Știri

accident4La data de 16.08.2016, în jurul orelor 07.25, poliţiştii din Blaj au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Jidvei.

Din primele cercetări a rezultat că R.I., de 55 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, întrând în şanţul din partea stângă a direcţiei sale de mers. În urma accidentului, un bărbat de 43 de ani, din comuna Jidvei, pasager în autoturism, a suferit leziuni la un picior şi a fost transportat la spitalul din Blaj. Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 16.08.2016, în jurul orelor 08.35, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Cîmpeni, în locul numit “La podul Gării”, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat în coliziune cu un capăt de pod şi s-a răsturnat într-un şanţ de colectare a apei pluviale. În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat a spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii