Doi bărbați, unul din Jidvei și altul din Valea Lungă, prinși fără permis calare pe mopede neînmatriculate

Adăugat la Știri

Doi bărbați, unul din Jidvei și altul din Valea Lungă, sunt cercetați de polițiștii din Alba pentru că au condus, fără permis, mopede neînmatriculate.

La data de 09.05.2017, în jurul orelor 10.30, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Jidvei, în timp ce conducea un moped, pe raza localităţii Bălcaciu, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 09.05.2017, în jurul orelor 21.30, o patrulă intercomunală din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza comunei Valea Lungă, l-a depistat pe un bărbat de 37 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce circula cu un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat. Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii