Doi bărbați din Blaj, cercetați pentru furtul a 28 de porumbei, în valoare de 5000 de lei

Adăugat la Știri

Poliţiştii din Aiud au identificat doi bărbaţi din Blaj ca persoane bănuite de comiterea unui furt de porumbei de rasă, faptă prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 5.000 de lei. Din cei 28 de porumbei furaţi, poliţiştii au reuşit să recupereze 21, în urma unor percheziţii domiciliare.

La data de 06 octombrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, sprijiniţi de poliţiştii din Blaj şi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba, au reuşit să documenteze activitatea infracțională a doi bărbaţi din Blaj, ce sunt bănuiţi de comiterea unui furt de porumbei din rasa „Jucător de Galaţi”, de la un crescător din municipiul Aiud, precum şi a unei tentative de furt, faptă comisă în dauna aceluiaşi crescător.

Se pare că, în noaptea de 22/23 septembrie ac., cei doi bărbaţi de 27 şi 34 de ani, ar fi dislocat acoperişului adăpostului pentru porumbei, amplasat în grădina locuinţei unui crescător din Aiud şi ar fi sustras 28 de păsări, în valoare de 5.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 13 septembrie a.c., cei doi ar fi pătruns în grădina locuinţei aceluiaşi crescător, însă nu au reuşit să sustragă păsările. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze un număr de 21 de porumbei ce au fost restituiți păgubitului.

Faţă de cei doi bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”tentativa de  furt” şi “furt calificat “, precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii