Din cei peste 500 de tineri prezenți la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți doar 58 ar putea fi angajați în urma acțiunii de astăzi

Adăugat la Știri

bursa-absolventi518 de tineri au participat astăzi la Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenți organizată la Alba Iulia.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba a anunțat, după centralizarea primelor date, că au fost solicitați să participe la acțiune 192 de angajatori dar au venit cu ofertă mai puțin de 30 de agenți economici din tot județul. Aceștia au pus la dispoziția absolvenților peste 500 de locuri de muncă dar au selectat doar 58 de candidați pentru o posibilă slujbă. La bursa de astăzi au participat și 9 absolvenți de învățământ supuși marginalizării sociale.

Citește și Tinerii, ajutați să își aleagă facultatea : Pe un portal online vor fi disponibile în timp real studii care vor arăta ce specializări sunt vânate pe piaţa muncii

Reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba au anunțat că atât agenții economici cât și absolvenții care vor intra în relație de muncă în urma acestei acțiuni au o serie de beneficii financiare.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii