Despre

Unirea FM – 107.2 MHz, este un post de radio cu formatul orientat pe 60% ştiri si dezbateri şi 40% muzică, indeosebi din anii 70 – 90.

• Descriere

Trăim în Alba Iulia, un oraș istoric, unde fiecare piatră spune ceva. De mai bine de două mii de ani. Istoria lor a fost creată de moșii și strămoșii noștri. Istoria contemporană noi o scriem. În fiecare zi. Locuitorii acestui oraș, ai acestui județ. Viața de zi cu zi va fi tema subiectelor noastre cotidiene, iar problemele voastre se vor putea face de-acum auzite. Despre această istorie vă vom vorbi noi, jurnaliștii echipei Unirea FM. Vă invităm să ne ascultați pe frecvența 107,2 MHz, pe internet, facebook sau pe Android, cu aplicația gratuită Unirea FM. Sunați-ne la 0258.811.000 și intrați în contact cu Unirea FM, care-ți oferă știri obiective și muzica tinereții tale, pentru că Unirea FM este un radio pentru inima țării.

• Impressum

Radio Unirea FM este cel mai tânăr radio din judeţ, cu cea mai rapidă creştere în audienţă şi cu acoperire 100%.
Radio Unirea FM – 107.2 MHz, este un post de radio comercial, cu formatul orientat pe 60% ştiri din toate domeniile şi 40% muzică. În grila de programe actuală se întâlnesc elementele principale care atrag audienţa publicului ascultator cu varsta de peste 30 ani: programe de ştiri din judeţ, emisiuni specializate şi talk-show-uri.
Grupul ţintă: peste 30 de ani. Aceste persoane sunt interesate de ştiri, concursuri şi interviuri, dar sunt atrase şi de emisiuni culturale, dezbateri, divertisment, muzică. Ştirile şi evenimentele din judeţul Alba sunt un element important, nu întâmplător Unirea FM foloseşte logo-ul „Un radio pentru inima ţării!”