Deputatul Florin Roman, la Unirea FM : Voi face presiuni pentru ca Autostrada Sebeș-Turda să fie finalizată în anul Centenarului

Adăugat la Știri

Alba Iulia este municipiul cu cei mai mulți bani europeni atrași pe cap de locuitor. Administrația locală a fost interesată să rezolve problemele urgente, adică apa, canalizare, drum , a declarat la Unirea FM deputatul Florin Roman.

”Ei au fost interesați să rezolve problemele urgente, ceea ce ține de un confort minim, de civilizație. S-a mers foarte mult pe atragerea de fonduri europene, suntem municipiul din România cu cei mai multi bani europeni atrași pe cap de locuitor. Sunt convins că următoarele priorități ale primăriei, după ce vom termina cu tot ceea ce înseamnă acum  Palatul APOR și partea de refacere a Cetății, sunt convins că putem vorbi și de o Sală Polivalentă, în Alba Iulia. O sală polivalentă nu costă mult, Alba Iulia își poate permite acest lucru. Costă mult mai mult partea de întreținere. Se discută de o asociere între primăriile Alba Iulia , Sebeș și Blaj. Întreținerea unei săli de sport, pe perioada de iarnă, se ridică la aproape 1 milion de lei vechi.”

Citește și Deputatul Florin Roman, la Unirea FM: Un institut care să studieze problemele românismului, ale identității naționale, ar putea funcționa la Alba Iulia

Deputatul Florin Roman a mai precizat că va face presiuni, în perioada următoare, pentru ca Autostrada Sebeș-Turda să fie finalizată în anul centenarului, 2018 : ”Următorul meu obiectiv este ca autostrada Sebeș -Turda să fie finalizată până la 1 decembrie 2018. Practic, din luna noiembrie voi începe să fac presiuni pentru finalizarea acestei autostrăzi.”

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii